At skrive er at leve

En af mine største lidenskaber er at skrive. Hvad jeg skriver om har faktisk ikke så stor vigtighed, det er mere det at skrive og få mulighed for at lege med sproget.  Denne mulighed for at sidde og nørkle med tekster, at jonglere med synonymer og lave ordspil, er noget af det bedste jeg ved, og det bliver selvfølgelig kun bedre af, at andre også kan læse hvad jeg skriver. Det er derfor jeg har denne hjemmeside og blog, og derfor jeg har lavet et portfolio med et udpluk af mine tekster. Men det er også derfor jeg gør mange andre ting. 

Få tekster udgivet på nettet

Der er mange måder hvorpå man kan udgive tekster på nettet. Man kan for eksempel, som jeg, lave en blog hvor man udgiver sine egne tekster. Man kan også benytte internettets artikeldatabaser, hvor man gratis kan lægge artikler op på andre domæner. Men man kan også spørge andre hjemmesider, om man må skrive artikler for dem. Det er hvad jeg er i gang med nu, hvor jeg har fundet en hjemmeside som tager imod freelancetekster. Siden hedder gonomad.com, og den publisherer gerne andres artikler hvis de lever op til deres guidelines: http://www.gonomad.com/about-us/writer-s-guidelines. Det sværeste er så at finde noget relevant at skrive om, og overholde de omfattende regler for hvad de vil publishere.

Men som man siger, hvis ikke det er udfordrende, er det ikke værd at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *